Retek - Vörös hús piros és fehér 3,5 g - ASIE sorozat
Őszi vetésű retek július közepétől.
a címről 770 Ft | |
Készleten változatonként
Retek / Raphanus sativus L. var. major A. Voss
Leírás:
A retek a legjobban a könnyebb, humuszos, homokos vályogtalajokon termeszthető, amelyek elegendő nedvességet tartanak meg. Nem tűri a közvetlen szerves trágyázást. Nem hőigényes, hideg éghajlaton is termeszthető.
HTS: 15-20 g
1 g-ban: 50 -70 mag
Vetés: július-augusztus
Betakarítás: október - január
Fajta:
RED MEAT - THE TASTE OF ASIA kollekció - retek őszi termesztésre, július közepétől történő vetéssel. A gumó felszíne zöldesszürke héjú, a lágy rubinvörös hús finom, jellegzetes ízű. Közvetlen fogyasztásra szánták, és a vágás vonzó színe miatt érdekes köret is lehet. A fajta közepesen eltartható